14 maijs, 2009

Tagad NONI produktu iegāde vēl ērtāka!

Tā kā esam saņēmuši dažas neapmierinātas balsis no interesentiem, ka Tahitian Noni International produktus viņi gribētu gan, bet netiek pie to iegādes īpaši ērtā veidā, tad nu šī lieta ir labota! Tagad ikvienam ir iespēja ērti un ātri iegādāties divus kompānijas Tahitian Noni International produktu veidus - NONI augļa sulu un funkcionālos dzērienus HIRO internetveikalā.

Viss, kas jums jāizdara - jāatver www.tehniskaisveikals.lv un jāizvēlas nepieciešamās preces. Tiesa gan - jūsu izdevumi būs par piegādes maksas tiesu lielāki (to noskaidrosiet jautājot veikala darbiniekiem elektroniski, telefoniski vai skaipā - kontakti ir doti tehniskā veikala mājas lapas augšējā labajā pusē). Papētiet cenas - tās mainās atkarībā no apjoma!

Piegādes izdevumi proporcionāli vismazākie būs, ja vēl ko tajā labajā veikalā iegādāsities - papētiet piedāvājumu, iespējams vēl ko noderīgu atradīsiet. :)

Kāpēc mēs esam "Tehniskajā veikalā"? Ar smaidu varam sacīt, ka tāpēc, ka šie ir "tehniskie šķidrumi cilvēkam" - lai justos labi un būtu gatavi gan darbiem, gan sportošanai, gan atpūtai! :)

Protams, internetveikals ir lieliska iespēja ikvienam patstāvīgi iegādāties šīs preces pamēģināšanai. Ja ir kādi papildu jautājumi vai vairāk info vajadzīgs - droši jautājiet mums, paskaidrosim. Ja izlemsiet, ka vēlaties pirkt un lietot regulāri - sazinieties ar mums, pastāstīsim, kā varat tikt pie "draudzīgākām" cenām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru