19 maijs, 2009

Ko citi saka par HIRO?

Tas, ka savā ģimenē mēs visi trīs esam sportiski un regulāri lietojam HIRO dzērienus varētu arī nebūt spēcīgs arguments, jo mums NONI produkti ir ne vien pārliecība, enerģijas un veselības avots, bet arī bizness. Tālab priekš mums ļoti vērtīgi un, cerams, ka interesanti arī priekš citiem, potenciālajiem HIRO lietotājiem, ir zināt citu - "normālo cilvēku" atsauksmes.

Tālab esam uzsākuši dubultu darbu: ne vien iepazīstinām cilvēkus ar produktu, bet jautājam arī viņu viedokli, atsauksmes. Nu jau esam gatavi dalīties arī ar jums. "Sākums" bija šī emuāra pirmā ieraksta beigu daļā pārpublicētā spontānā Vasaras Sprinta autosacensību pirmā posma uzvarētāju viedokļu apmaiņa par balvās saņemtajiem HIRO dzērieniem pēc to izdzeršanas. Sagadījās, ka sacensību dienā paši klāt nebijām, tātad informācija netika plaši izplatīta. Bet atsauksmes ļoti pozītīvas.

Nu jau ir sakrājušās arī citas, ar kurām vēlamies jūs iepazīstināt. Visi ir reāli Latvijas cilvēki, uzvārdus un adreses gan atļaušos neminēt, bet atsauksmes ir saņemtas e-pastu formā un tiek te iekopētas bez rediģēšanas.

Ilmārs: šis produkts vienkārši STRĀDĀ!

Elīna X.: kad izdzēru - aizgāju uz treniņu :) teikšu tā - puisim, kas arī man blakus taisīja vēderpresītes notekti par sevi palika kauns :) :) izpildīju 2x vairāk, kā ierasts :) :) :)

Linda:Es pati izmēģināju un man patika, liekās, ka ar laiku šis dzēriens varētu kļūt populārs (mana intuīcija, kura bieži vien ir nostrādājusi :)) un aizstāt neveselīgos enerģijas dzērienus, jo zinu pēc sevis. Bieži vien pirms sacensībām bijām pirkuši enerģijas dzērienus, jo lielākoties sacensības mums aizņem visu dienu ,kā arī nogurums pieņemas spēkā uz vakara pusi, un tas rezultāts nemaz nebija tik labs kā mēģinājām sev iestāstīt. Vismaz man personīgi ir sliktāka sajūta pēc enerģijas dzērieniem nekā pirms. Savukārt Hiro bija pavisam pretēja reakcija - labā nozīmē, tātad arī citus sportistus varēšu informēt arī par savām izjūtām un produkta kvalitāti

Elīna Y.:
pārbaudīju dzīvē, oranžais dod enerģiju un sirds ar nelēkā. Sportojot tiešām vairāk spēka un izturības. Zaļais man ar patīk, tiešām pēc treniņa noņem gan slāpes, gan apetīti. Garša arī patīkama, protams, jūt mazliet (laikam) guaranu - raksturīga garša enerģijas dzērieniem. Man vēl palicis viens zaļais un viens oranžais, bet, domāju, tie nebija pēdējie :)

Sanda:
nopirku no abus dzeerienus un vinji tieshaam likaas super! es to vienu dzeeru peec neguleetas nakts un tas efekts bija aptuveni 6 stundas un tieshaam nebija ne kaada energijas laadinja ne peec tam slikti...vienkaarshi bija laba sajuuta! tas ir tieshaam ljoti labs!!!un otru dzeeru citaa dienaa- ceturtajaa peec skaita darba dienas kad darba laiks ir no 10:00 liidz 21:00 un tik tieshaam bija taads labs garastaavoklis visu dienu.

Papētot atsauksmes redzams, ka īpaši labi šis produkts iedarbojas uz Elīnām (jau 2 pozitīvas atsauksmes!). Labprāt uzzināsim arī jūsu viedokli.

Īsa lietošanas pamācība: pamēģiniet HIRO tad, kad zināt, kā jūtaties attiecīgās slodzes laikā vai pēc tās. Pozitīvo atšķirību sajūt ikviens. No labākas pašsajūtas un mazāka noguruma, līdz lielākai slodžu izturībai un normalizētai ēstgribai pēc slodzēm. Lietojiet droši 1-4 kārbas dienā (4 pie lielām slodzēm). Ir antidopinga laboratoriju sertifikāti, ka aizliegtas vielas nav pievienotas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru