29 maijs, 2009

Sportiskā nedēļas nogale

Tā nu iznāca, ka 23. un 24.maijā bijām "pāri galvai" HIRO darbos un nu gribas par to īsi uzrakstīt. Arī dažas bildes ir, ko parādīt.

Sestdien Jelgavā Rullīša trasē norisinājās jau otrais posms Latvijas čempionātam autosportā Vasaras sprints. Par spīti dižķibelei un meteorologu solītajiem visādajiem no debesīm sagaidāmajiem brīnumiem, uz starta stājās rekordliels dalībnieku skaits (pat vairāk kā pērn šajā trasē!) - 59. Visiem par prieku, sinoptiķu solījumi vismaz mums virs galvas nepiepildījās. Mazītiņš lietutiņš starp braucieniem un krietns vējš apbalvošanu gaidot. Tas arī viss.

Balvās - organizatoru sarūpētie kausi un mūsējais - HIRO. Organizatoriem nācās ziņot arī par ne visai patīkamu lietu - sezonas sākumā ar lielu pompu uzradies sponsors Kumho tā kā pačibējis - pārtraucis mārketinga aktivitātes...
Mēs tikmēr turamies un augam. Šoreiz piedalījāmies ar pienākošos nopietnību - ij smukais HIRO auto tur demonstrējās un arī vienu aplīti (prātīgi) pa trasi izbrauca, ij stāstījām interesentiem par dzērienu un devām bukletus - ko mājās palasīt. :)

Vairāk par šo pasākumu varat palasīt rīkotāju mājas lapā. Tiem, kas grib gandrīz kā autobraucēji sajusties un virtuāli izbraukt trasi ar Honda Civic, var palīdzēt šis YouTube video. Ja ieslēgsiet arī skaņu, būs gandrīz reāli!

Divu dienu garumā - sestdien un svētdien Siguldas apkārtnē norisinājās Latvijas čempionāts veloorientēšanās sportā. Organizatori bija piestrādājuši un tas vienlaikus bija arī Lietuvas MTB-O posms, tā nodrošinot lielāku intrigu, jo piedalījās arī stiprākie Lietuvas veloorientieristi.

Šoreiz mēs bijām ne tikai pasākuma sponsoru, bet arī dalībnieku vidū - Andris ir kaislīgs veloorientierists jau kopš šī veida pirmsākumiem Latvijā. Lietuvieši ir stipri un viņu ir daudz, tālab laba tiesa no goda pjedestāla tika viņiem (un daļa no HIRO arī). Taču arī mums ir ar ko palepoties - Latvijas čempionāta ieskaitē Andris bija otrais savā grupā sprinta distancē.

Šī nedēļas nogale bija arī pirmais mūsu jaunā un skaistā banera (reklāmplakāta?) demonstrējums.
Kamēr sportisti distancē - mēs ar visāda izmēra bērneļiem sarīkojām fotosesiju pie banera. Te viena bilde ieskatam. Turpmāk šis baneris būs redzams visur, kur mēs kā atbalstītāji piedalīsimies. Patlaban, kad top šis raksts, baneris ir ceļā uz Latgali, kur maija pēdējās nedēļas nogalē notiks sacensības zirgu sportā. Bet par to citreiz.

Sacensības vidējā distancē sākās sestdienas pievakarē - tieši tad, kad nejaukais laiks ar stipro vēju un lietu bija atnācis līdz Siguldai, taču svētdiena, kad bija jābrauc sprints, gan bija brīnišķīga un tad tapa diezgan daudz bilžu (gan mūsu, gan organizatoru), tālab pievienoju fotogaleriju - klikšķiniet te.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru