27 maijs, 2010

NONI - labs palīgs ne tikai cilvēkiem

Jau pirms vairākiem gadiem kompānija Tahitian Noni International sāka piedāvāt ne tikai cilvēkiem, bet arī zirgiem speciāli izstrādātus produktus ar kopējo zīmolu Equine Essentials. Mēs - Kalves līnija - ar šiem produktiem sākām strādāt 2009.gadā, pamazām iepazīstinot ar tiem zirgu saimniekus. Nu jau kāds laiciņš ir pagājis un ir sakrājušās arī atsauksmes. Lūk, dažas no tām:

Sigita Eitcena ( zirga īpašniece): Tahitian Noni Equine Essentials lietoju savam 4 gadus vecajam zirgam pirmo reizi. izlietoju vienu iepakojumu šā gada ziemas beigās, laikā, kad zirgiem parasti visvairāk vajadzīgi papildus vitamīni un uzturvielas spalvas maiņai un organisma pārejai uz pavasara režīmu. Aptuveni 1-2 nedēļas pēc lietošanas sākuma varēja jau novērot pirmo efektu: zirgs kļuva enerģiskāks, darbaspējas paaugstinājās, nevarēja manīt tipisko „ ziemas beigu nogurumu”. Aptuveni pēc mēneša, izlietojot visu līdzekļa iepakojumu, varēja manīt, ka arī apmatojums ir krietni uzlabojies: palicis spīdīgāks, veselīgāks, arī ziemas spalvas maiņa noritēja vieglāk.
Krista Kristiāna Alksne ( 2 zirgu īpašniece, sportiste): Tahitian Noni Equine Essentials izmēģināju saviem zirgiem, kuri piedalās sacensībās. Jutu, ka zirgiem radās labāka pašsajūta un parādījās vairāk enerģija. Jūtamu iespaidu šis produkts atstāja uz zirgu kājām, jo biju ievērojusi, ka zirgiem sākušas knikšķēt kāju locītavas, bet pēc šī produkta lietošanas tas uzlabojās. Mani zirgi jutās daudz labāk un varēja bez problēmām skriet un baudīt dzīvi! Iesaku arī citiem pamēģināt šo izstrādājumu ar Tahitian Noni sulu zirgiem. Vēlos atsevišķi pieminēt arī Tahitian Noni energy drink, kas deva man pašai spēku un labsajūtu strādāt gan ikdienā, gan sacensībās!
Linda Ansule (zirga Lemona īpašniece; profesionāla sportiste) - mūsu īpašā sadarbības partnere, 2009.gada čempione konkurā jauno jātnieku grupā: Tahitian Noni Equine Essentials lietoju saviem sacensību zirgiem ikdienā, kā arī sacensībās. Mani novērojumi skatoties uz savu zirgu labsajūtu un dzīvesprieku ir tikai pozitīvi. Mans galvenais sacensību kompanjons – Lemons izbaudīja šo produktu pirmais, kad redzēju, ka tas darbojās nolēmu to dot arī pārējiem sporta zirgiem. Pateicoties šim produktam mani zirgi jutās daudz brīvāk un labsajūta bija daudz labāka gan ikdienā, gan sacensībās, neskatoties uz slodzi un sacensību spriedzi. Sporta zirgi spēja ātrāk atjaunot savus enerģijas krājumus, kas nav mazsvarīgi, ja zirgam sacensību dienā ir divi maršruti un tie abi jāveic veikli un kvalitatīvi. Sporta zirgam ir jābūt labā fiziskā formā, lai varētu veiksmīgi startēt un uzvarēt, tāpēc ļoti jādomā par visu, kas vajadzīgs zirga labsajūtai. Es noteikti saviem sporta zirgiem vēlos dot Tahitian Noni Equine Essentials.
 Dodies arī Tu pretim jauniem izaicinājumiem un uzvarām kopā ar Tahitian Noni Equine Essentials!
Linda veido arī savu emuāru, kurā gan stāsta par jau paveikto un plānoto, gan ievieto bildes, varat ieskatīties sekojot saitei.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru