28 februāris, 2010

Vēl divas "NONI medaļas" olimpiādē!


Nevaram apgalvot, ka zinām visus NONI lietotājus, kuri startēja Vankūveras olimpiādē, bet par tiem, kurus zinām, varam patiesi priecāties. Jau iepriekšējā rakstā stāstījām par Vācijas biatlonisti Simonu Denkingeri, šodien kārta palepoties ar citas Vācijas sportistes un jau ilgstošas NONI lietotājas - distanču slēpotājas Evi Sahenbaheres-Štēles panākumiem. Un tie patiesi ir izcili! Evi startēja PIECĀS distancēs (daļa no jums, lasītāji, taču zina, cik spēka prasa distanču slēpošana) un rezultātā izcīnīja 2 medaļas, vienu reizi bija ceturtā (!) un divreiz - uzreiz aiz pirmā desmitnieka. Kurš vēl to var?

Konkrēti tas izskatās šādi: kopā ar Klaudiju Ņūstadi startējot komandu sprintā slēpošanā tika izcīnīta zelta medaļa, Vācijas komandas sastāvā stafetē izcīnīta sudraba medaļa. Lieliski! Un mazliet rūgtuma - "nejaukā" ceturtā vieta izcīnīta 30 km distancē ar masu startu. 15km iedzīšanas distancē (7,5 km klasiskajā un 7,5 km brīvajā stilā) - 11.vieta, 10 km distancē brīvajā stilā - 12.vieta. Patiesi unikāls sniegums, jo vairāk, ja paturam prātā, ka tas viss paveikts 2 nedēļu laikā un dzimtajai/ierastajai pretējā laika zonā. Šādā situācijā ne tikai fiziskajai sagatavotībai, bet arī stresa noturībai un organisma spējai pielāgoties citai laika zonai ir liela nozīme. Un šajās jomās NONI ir lielisks palīgs.

Nav jau tā, ka NONI būtu uzticams palīgs vien sportiskajām dāmām, kā varbūt tas izriet no mūsu stāstiem. Tikpat labi tas palīdzēs arī kungiem, bet mums šoreiz nav konkrētas info par kungu-NONI lietotāju panākumiem šajā olimpiskajās spēlēs. Interesants ir fakts, ka vairākas Vācijas sportistes ir oficiālajā Tahitian NONI produktu lietotāju uzskaitījumā. Bez jau minētajām Evi un Simonas, atzīstami startēja arī Amēlija Kobere (snovbords, 8.vieta paralēlajā slalomā) un Nikole Fessela (agrāk Obersdorfa, distanču slēpotāja, 17.vieta sprinta distancē un 22.iedzīšanā).

Šāda "masveidība" uzskatāmi liecina, ka Vācijas sportistiem un sporta ārstiem ir labi zināma NONI pozitīvā ietekme un tas tiek arī izmantots. Kā nekā - neoficiālajā medaļu kopvērtējumā Vankūveras olimpiskajās spēlēs Vācija ir 2.vietā ar 29 izcīnītām medaļām. No tām 4 ir "mūsējās" - kompānijas TNI piedāvāto NONI produktu lietotāju izcīnītas. Par to, ka arī olimpiādē NONI lietotāju bija vairāk nešaubāmies, jo par saviem publiski zināmajiem pārstāvjiem kompānija TNI parasti izvēlas ne vairāk kā 1 sportistu un tad arī ne no katra veida, kamēr lietotāju vienmēr ir daudz vairāk.

Lai nebūtu tā, ka viss augstāk rakstītais ir tikai tukši vārdi, ikviens interesents pats var ieskatīties oficiālā 2008.gadā publicētā pētījumā par to, Tahitian NONI lietošana uzlabo sportistu izturību un kādi šie mehānismi ir. Sekojiet saitei uz rakstu angļu valodā.
Priecāsimies kopā un īpašais ieteikums sportistiem un sportiskajiem mūsu emuāra lasītājiem: padomājiet par to, vai NONI nevar noderēt arī jums. Ja vajadzīgs vairāk info: droši jautājiet mums - atbildēsim, jo šajos gados ar TNI produktiem strādājot esam savākuši praktiski visu pieejamo info un ar prieku tajā dalīsimies. Ja kādam jau ir radies jautājums par TNI produktu drošumu/antidopinga aspektu, tad sakām uzreiz: ikviens var lietot droši, jo ir dažādu valstu neatkarīgo laboratoriju slēdzieni, ka aizliegtas vielas nesatur.

Intrigai varam pastāstīt, ka ar martu TNI piedāvā jaunu - vēl efektīvāku produktu sēriju - NONI bioaktīvos dzērienus. Un mēs - Kalves līnija -būsim pirmie, kas to piedāvās Latvijā! Jautājiet - mūsu kontakti ir tepat - lapas kreisajā maliņā! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru